Featured image of post Plex Media Server 1.22.3.4392

Plex Media Server 1.22.3.4392

Met Plex Media Server kun je media streamen naar al je favoriete apparaten. De serversoftware is beschikbaar voor erg veel platformen, waaronder Windows, macOS en Linux, maar ook voor verschillende nas-platformen en zelfs voor Docker. De client-software is eveneens voor veel platformen beschikbaar, waaronder iPhone, Android, Apple TV, Google TV en vele smart-tv’s. Plex zoekt veel extra informatie bij je media, zoals posters, beschrijvingen, de cast en ook ondertiteling. De serversoftware is gratis te gebruiken. Er is wel een betaalde versie, genaamd Plex Pass, waarin ondersteuning zit voor meerdere gebruikers, je media offline kunt opslaan en ondersteuning voor hardware transcoding aanwezig is.

Wat is er nieuw

In versie 1.22.3.4392 kun je nu weer items niet op home weergeven en Plex heeft nu ondersteuning voor Smart Collections.

Je kunt een Smart Collection maken door naar een bibliotheek te gaan en dan rechtsboven te kiezen voor het icoon met de tekst Toevoegen aan en dan Create Smart Collection. Je kunt dan op basis van een filter kiezen wat er in de collectie opgenomen moet worden, bijvoorbeeld tv-series op basis van jaar, genre of aantal keer bekeken, en je kunt ook zoektermen hiervoor opgeven. Klik dan op Opslaan als om je Smart Collection op te slaan. Toekomstige items die aan de criteria van een smart collection voldoen worden dan automatisch eraan toegevoegd.

Foto van tv met daarop Plex

Informatie

Versienummer 1.22.3.4392
Releasestatus Stable
Platformen Windows, macOS, Linux, Synology DSM
Uitgebracht op 12-05-2021
Ontwikkelaar Plex, Inc.
Licentie Gratis met betaalde variant

Instructies

Changelog

Plex Media Server 1.22.3.4392 is now available to everyone.

NEW:

  • (Collections) Added support for creating Smart Collections
  • (Hubs) Support for publishing collections to home and recommended pages (requires Plex Pass) FIXES:

  • (Library) Bring back ‘exclude from home’ library preference

  • (Hubs) Respect the onDeck limit when generating the continue watching hub