Downloadknop Nvidia

Nvidia GeForce Game Ready Drivers 531.29

Geplaatst op

door

Met de GeForce Game Ready-drivers van Nvidia zorg je ervoor dat je op Windows de beste prestaties krijgt in je games. Nvidia werkt de drivers regelmatig bij met speciale game-profielen. Het maakt die profielen in samenwerking met de game-ontwikkelaar, zodat de game optimaal presteert op je grafische kaart.

De drivers zorgen ervoor dat Windows goed kan communiceren met je videokaart. Verder bevatten de Game Ready-drivers de applicatie GeForce Experience, waarmee je automatisch de grafische instellingen van games kunt optimaliseren, en de PhysX-drivers.

Wat is er nieuw?

Nvidia heeft versie 531.29 van zijn GeForce Game Ready Driver vrijgegeven. Nieuw in deze versie is ondersteuning voor DLSS3 in Atomic Heart en in de gesloten bèta van The Finals. Ook bevat deze nieuwe versie een fix voor het hoog cpu-verbruik na het sluiten van een game, waarvoor eerder al een hotfix was uitgebracht, en een fix voor stabiliteitsproblemen op laptops met GTX 10/MX250/350 series-videokaarten. Je vindt de volledige changelog van deze nieuwe versie hieronder.

Downloaden

Je kunt de drivers zoals normaal downloaden en installeren. De installatie wijst zich vanzelf.

Ook kun je upgraden via Nvidia’s GeForce Experience-applicatie, die standaard wordt meegeïnstalleerd met de Nvidia-drivers. Daarvoor klik je rechtsonder in het systeemvak op het Nvidia-icoon en kies je voor NVIDIA GeForce Experience. Ga dan naar het tabblad Stuurprogramma’s en klik op Controleren op updates. Indien een update beschikbaar is, klik je voor Snelle installatie of Aangepaste installatie als je bijvoorbeeld een schone installatie wilt uitvoeren.

Websitehttps://geforce.com/
LicentieGratis
PlatformWindows
Versienummer531.29
ReleasestatusStable

Changelog

<to insert>


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *