Microsoft Edge 89.0.774.45

Geplaatst op

door

Microsoft heeft een nieuwe versie uitgebracht van zijn op Chromium-gebaseerde Edge-browser. Het gaat om versie 89 met daarin de nieuwe functie om tabbladen verticaal te kunnen weergeven. Je schakelt deze functie in door links bovenaan naast de tabbladen op de knop te klikken met het label Verticale tabbladen inschakelen. Je tabbladen veranderen dan van positie. Je kunt de labels dan inklappen door op het inklappijltje te klikken.

Versie 89 lost verder een belangrijk beveiligingsprobleem op. Je vindt de volledige changelog met alle wijzigingen in deze versie van Edge hieronder. Wil je alles uit Microsoft Edge halen, check dan ons artikel met handige tips voor Microsofts browser.

Downloaden

Om Microsoft Edge te updaten, klik je rechts naast de adresbalk op de drie puntjes en kies je Help en feedback uit de lijst en dan Over Microsoft Edge. Je ziet dan de huidige versie van de browser. Updates zullen automatisch gedownload en geïnstalleerd worden. Klik dan op Opnieuw opstarten om de nieuwe versie actief te maken.

Je kunt Microsoft Edge ook direct hier downloaden voor Windows, macOS en Linux.

Microsoft Edge met verticale tabbladen

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *