TeamViewer-logo

TeamViewer 15.39.5

Geplaatst op

door

Met TeamViewer kun je op afstand verbinding maken met je computers, of het nu Windows, Mac of Linux is. Ook werkt TeamViewer vanaf je smartphone en tablet. Het programma werkt erg eenvoudig: je installeert de software en koppelt je pc aan je TeamViewer-account. Je kunt dan eenvoudig, zonder toestemming, verbinding maken met je pc of laptop, zolang die aanstaat. Ook zonder account kun je TeamViewer gebruiken, maar dan is het nodig steeds een verbindingscode in te voeren.

TeamViewer heeft veel functies, zo kun je als je verbonden bent met een externe pc bestanden delen, printen, sessies opnemen en meer. Ook heeft TeamViewer veel functies voor zakelijk gebruik of professionele technische ondersteuning.

Screenshot nas toewijzen aan je account

Wat is er nieuw?

In deze versie van TeamViewer is een bug opgelost waarbij een onderbroken bestandsoverdracht niet werd hervat na verbindingsproblemen.

Downloaden

Open TeamViewer. Klik op rechtsboven op het downloadicoon als er een nieuwe versie beschikbaar is en wacht even terwijl de update wordt binnengehaald en geïnstalleerd.

Websitehttps://www.teamviewer.com/nl/
LicentieGratis, voor persoonlijk gebruik
PlatformWindows, Mac, Linux, Android, iOS
Versienummer
Releasestatus

Changelog

Fixed a file transfer bug that prevented a partially-transferred file from resuming after the transfer was canceled due to connection issues.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *