Plex Media Server 1.22.3.4392

Geplaatst op

door

Met Plex Media Server kun je media streamen naar al je favoriete apparaten. De serversoftware is beschikbaar voor erg veel platformen, waaronder Windows, macOS en Linux, maar ook voor verschillende nas-platformen en zelfs voor Docker. De client-software is eveneens voor veel platformen beschikbaar, waaronder iPhone, Android, Apple TV, Google TV en vele smart-tv’s. Plex zoekt veel extra informatie bij je media, zoals posters, beschrijvingen, de cast en ook ondertiteling.

De serversoftware is gratis te gebruiken. Er is wel een betaalde versie, genaamd Plex Pass, waarin ondersteuning zit voor meerdere gebruikers, je media offline kunt opslaan en ondersteuning voor hardware transcoding aanwezig is. In versie 1.22.3.4392 kun je nu weer items niet op home weergeven en Plex heeft nu ondersteuning voor Smart Collections.

Je kunt een Smart Collection maken door naar een bibliotheek te gaan en dan rechtsboven te kiezen voor het icoon met de tekst Toevoegen aan en dan Create Smart Collection. Je kunt dan op basis van een filter kiezen wat er in de collectie opgenomen moet worden, bijvoorbeeld tv-series op basis van jaar, genre of aantal keer bekeken, en je kunt ook zoektermen hiervoor opgeven. Klik dan op Opslaan als om je Smart Collection op te slaan. Toekomstige items die aan de criteria van een smart collection voldoen worden dan automatisch eraan toegevoegd.

Downloads

Plex is beschikbaar voor een groot aantal besturingssystemen en nas’en:

Voor andere platformen en architecturen kun je terecht op de downloadpagina van Plex.

Screenshot Plex Smart Collection maken
Klik rechtsboven op Toevoegen aan en dan Create Smart Collection om een smartcollectie te maken.

Changelog

Plex Media Server 1.22.3.4392 is now available to everyone.

NEW:

  • (Collections) Added support for creating Smart Collections
  • (Hubs) Support for publishing collections to home and recommended pages (requires Plex Pass)

FIXES:

  • (Library) Bring back ‘exclude from home’ library preference
  • (Hubs) Respect the onDeck limit when generating the continue watching hub


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *