Featured image of post Nvidia GeForce Game Ready Drivers 531.68

Nvidia GeForce Game Ready Drivers 531.68

Met de GeForce Game Ready-drivers van Nvidia zorg je ervoor dat je op Windows de beste prestaties krijgt in je games. Nvidia werkt de drivers regelmatig bij met speciale game-profielen. Het maakt die profielen in samenwerking met de game-ontwikkelaar, zodat de game optimaal presteert op je grafische kaart.

De drivers zorgen ervoor dat Windows goed kan communiceren met je videokaart. Verder bevatten de Game Ready-drivers de applicatie GeForce Experience, waarmee je automatisch de grafische instellingen van games kunt optimaliseren, en de PhysX-drivers.

Wat is er nieuw

Nvidia heeft versie 531.68 uitgebracht van zijn GameReady-drivers voor GeForce. Deze nieuwe drivers optimaliseren de prestaties van Dead Island 2 en Star Wars Jedi: Survivor. Verder zijn er een aantal problemen opgelost, zoals een crash in Immortals Fenyx Rising en een probleem in Counter Strike 2 waardoor de prestaties omlaag konden gaan als Redux ingeschakeld was.

Je vindt de volledige changelog van Nvidia hieronder.

Informatie

Versienummer 531.68
Releasestatus Stable
Platformen Windows
Uitgebracht op 19-04-2023
Ontwikkelaar Nvidia
Licentie Gratis

Instructies

Je kunt de drivers zoals normaal downloaden en installeren. De installatie wijst zich vanzelf.

Ook kun je upgraden via Nvidia's GeForce Experience-applicatie, die standaard wordt meegeïnstalleerd met de Nvidia-drivers. Daarvoor klik je rechtsonder in het systeemvak op het Nvidia-icoon en kies je voor NVIDIA GeForce Experience. Ga dan naar het tabblad Stuurprogramma's en klik op Controleren op updates. Indien een update beschikbaar is, klik je voor Snelle installatie of Aangepaste installatie als je bijvoorbeeld een schone installatie wilt uitvoeren.

Changelog

Game Ready

This new Game Ready Driver provides the best gaming experience for the latest new titles including Star Wars Jedi: Survivor and Dead Island 2.

Fixed Bugs

  • [Immortals Fenyx Rising] is randomly crashing to desktop after a driver update to 531.41 [4042712]
  • Shadowplay incorrectly getting engaged within EA Play application [4049414]
  • [Counter Strike 2] Enabling Reflex may reduce performance [4065567]